mŁodzi w Łodzi – spotkanie świąteczne!

Młodzież ze szkół zaangażowanych w realizację projektu „mŁodzi decydują – Kompleksowy program aktywizacji obywatelskiej młodzieży ponadgimnazjalnej” przy współpracy z Panią Agnieszką Kołodziejczak przedstawicielką OWES Ja – Ty – My oraz aktywną działaczką w sektorze ngo zaprasza serdecznie na spotkanie wigilijne przeznaczone dla członków Think – tanków oraz osób wspierających liderów.

Spotykamy się w Galerii MEOK o godzinie 16.30 – obowiązuje dobry nastrój i otwarta głowa. W czasie spotkania założycielka galerii opowie o realizacji swoje nowego projektu polegającego na utworzeniu Encyklopedii Ekonomii społecznej w języku migowym.

Świąteczne spotkanie przypomina nam niezmiennie, że kończymy realizację projektu „mŁodzi decydują – Kompleksowy program aktywizacji obywatelskiej młodzieży ponadgimnazjalnej” i chociaż łezka się w oku kręci cieszymy się na nowe wyzwania, które czekają w nowym roku na zespoły liderskie, z którymi przyszło nam współpracować.