Rekrutacja do projektu mŁodzi decydują – Kompleksowy program aktywizacji obywatelskiej młodzieży ponadgimnazjalnej

Trwa rekrutacja do projektu „mŁodzi decydują – Kompleksowy program aktywizacji obywatelskiej młodzieży ponadgimnazjalnej” zapraszamy uczniów z łódzkich szkół ponadgimnazjalnych. Szczegóły projektu przedstawiają Kierownik projektu oraz Asystent kierownika projektu w czasie spotkań informacyjnych w szkołach. Jeśli jesteś nauczycielem, który pracuje z młodzieżą wykazującą predyspozycje liderskie. Jeśli jesteś uczniem, który chce zmieniać swoje otoczenie przez aktywne działania – zgłoś się do nas.

Piszcie na adres: biuro@fundacjaefr.pl lub dzwońcie: 539 877 336 udzielimy wszystkich informacji na temat rekrutacji do projektu!

Poniżej wszystkie kluczowe dokumenty mówiące o realizowanym projekcie:

REGULAMIN PROJEKTU MŁODZI DECYDUJĄ – KOMPLEKSOWY PROGRAM AKTYWIZACJI OBYWATELSKIEJ MŁODZIEŻY PONADGIMNAZJALNEJ

WSTĘPNY FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY DLA UCZESTNIKA PROJEKTU